Om utdelningsportföljen

Vi är två klassiska så kallade småsparare med en vision om att någon gång helt eller delvis livnära oss på utdelningar från våra portföljer. Även vi har hakat på den just nu glödheta trenden med utdelningsportföljer och visionen om att bli rik på aktier.

Idag är vi båda med och strävar efter att bli en av Sveriges främsta webbyråer vilket vi hoppas genomsyrar även denna sida, iallafall i framtiden. När vi inte är inne och kastar iväg våra pengar på courtage hos Avanza arbetar vi med utveckling och projektledning av webbplatser till företag runt om i Sverige.

Idéerna bakom bloggen kommer från inspiration av andra bloggare men såklart också ett genuint intresse för privatekonomi, aktier och sparande. Våra kära kollegor på byrån skulle nog också uppskatta om vi skrev ner våra tankar på vår blogg istället för att tjata om aktier på dagarna.

På denna webbplats kommer vi publicera våra tankar och idéer om aktiemarknaden och även göra våra val publika. Utan ris och ros kan vi aldrig utvecklas och vi hoppas även därför att ni är med och skapar diskussioner och frågeställningar med högt i tak.

Vi har valt att ha två bloggar på samma sida då vi tror att det kan skapa ett mervärde i form av mer innehåll och flera perspektiv.

Vi råder som dom hobbysparare vi är självklart inte någon att efterlikna våra strategier och val av investeringar.

Portföljer

Ett bolag ut samt ett in i portföljen

Bolag

Kindred utdelning 2020

Bolag

Castellum utdelning 2020

Portföljer

Året 2019 i absoluta tal

Bolag

AT&T höjer utdelningen

Bloggar vi gillar

Dividend bomber

Fröken Investera

Kronan till miljonen

The Dividend Story

Utdelningsseglaren

z2036

Stojko Invest

Snålgrisens ekonomiblogg

Aktiepappa

Krösus Sork

Petrusko

Miljonär innan 30

E-sport aktier

Investera mer