Uppdatering portfölj 19/1 – 20

19 jan, 2020 Portföljer 0 A

Inlägget innehåller annonslänkar!

Portföljuppdatering

Har under veckan gjort ytterligare några sporadiska småköp, försöker fylla på lite överallt och portionerna ut mitt sparkapital över dom aktier som fortfarande känns rimligt värderade.

En riktigt stark vecka är till sin ända och jag noterar hittills i år en uppgång på 3,18%, dvs hyfsat likvärdigt index. Vi fortsätter allihop att vänta på den där sättningen men jag tänker inte sluta köpa aktier trots all time high.

Portföljen närmar sig 200k-gränsen och lär väl slå över i slutet av månaden eller i februari. 250k har jag som ett litet delmål som känns rimligt att nå inom kort.

Bäst under veckan i kronor räknat gick det helt klart för Nobina, Investor samt Nobia. Tyngre gick det dock för Resurs. Resurs är en sån där trevande aktie som det aldrig riktigt verkar lossna för, mig gör det dock inget, jag är väldigt långsiktig och i väntan på annat har vi riktigt fina utdelningar att se fram emot.

Vidare ser jag nu fram emot rapportsäsong där det ska bli otroligt intressant att se hur det gått. Mest ser jag nog fram emot rapporterna från just Resurs och även storbankerna.

Sugen på något nytt

Som många av er andra är jag ständigt i jakten på nya bolag som platsar i min portfölj. Det var dock länge sedan det gick såhär lång tid utan att jag köpt in mig i något nytt. Antingen har jag en svacka i mitt letande eller så är det just nu inget som känns tillräckligt intressant. Tycker mig mest hitta tåg som redan avgått. Får kanske snegla utanför landsgränserna igen.

Utveckling senaste veckan

Inköp

6st Resurs
10st Northwest Healthcare
2st Millicom
2st Investor
8st Nobia
5st Bonava
20st Telia
10st Nordea

Sålt

Inget

Utdelningar

Northwest Healthcare
Realty Income

// A

Portföljer

Uppdatering portfölj 1/3 – 20

Portföljer

Ett bolag ut samt ett in i portföljen

Portföljer

Uppdatering portfölj 23/2 – 20

Portföljer

Uppdatering portfölj 16/2 – 20

Bolag

En ny utdelningsaktie välkomnas in i portföljen

Bloggar vi gillar

Dividend bomber

Fröken Investera

Kronan till miljonen

The Dividend Story

Utdelningsseglaren

z2036

Stojko Invest

Snålgrisens ekonomiblogg

Aktiepappa

Krösus Sork

Petrusko

Miljonär innan 30

E-sport aktier

Investera mer

Lämna en kommentar!

Låt oss veta vad du tänker!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *